Δήμοι & Περιφέρεια θα υποβάλλουν προτάσεις για την οδική ασφάλεια – Συνολική πίστωση: 225.000.000 € πλέον ΦΠΑ – Σύσκεψη υπό τον Π. Νίκα

φωτο αρχείου

Σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης είχε χθες το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με υπηρεσιακούς παράγοντες από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων.
Αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Π.Π, η πρόσκληση που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών και η οποία αφορά στην υποβολή προτάσεων από Περιφέρειες και δήμους για έργα που θα συμβάλλουν στην οδική ασφάλεια.
Η συνολική πίστωση, η οποία προέρχεται από το Ταμείο Ανάκαμψης, ανέρχεται σε 225.000.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, με δυνατότητα υπερδέσμευσης έως 120%. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτημάτων έχει οριστεί η Παρασκευή 29 Ιουλίου, αναφέρει ακόμη.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν οι μελέτες ανά Π.Ε. και να υποβληθεί η πρόταση της Περιφέρειας για το πρόγραμμα. Συντονιστής για το θέμα αυτό ορίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ