Δημοσιογράφοι από όλη τη χώρα απόλαυσαν ένα υπέροχο τριήμερο press trip στην Κορινθία

Ο Δήμος Κορινθίων, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης για το 2024, διοργάνωσε με επιτυχία ένα τριήμερο press trip για 10 διακεκριμένους δημοσιογράφους από την Ελλάδα. Μέσα όπως 𝝢𝝖𝝪𝝩𝝚𝝡𝝥𝝤Ρ𝝞𝝟𝝜, 𝗖𝗟𝗜𝗖𝗞 𝗧𝗢 𝗟𝗜𝗙𝗘, 𝝥Ρ𝝮𝝩𝝤 𝝝𝝚𝝡𝝖, 𝗜𝗡𝗦𝗜𝗗𝗘𝗥.𝗴𝗿, 𝗖𝗡𝗡 𝗚𝗥𝗘𝗘𝗖𝗘, 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗢𝗣𝗢𝗟𝗜𝗧𝗜, 𝝥𝝖Ρ𝝖𝝥𝝤𝝠𝝞𝝩𝝞𝝟𝝖, 𝗣𝗢𝗪𝗘𝗥𝗚𝗔𝗠𝗘, 𝗡𝗘𝗪𝗦𝗕𝗘𝗔𝗦𝗧 και το 𝝖𝝝𝝜𝝢𝝖𝝞𝝟𝝤 𝝥Ρ𝝖𝝟𝝩𝝤Ρ𝝚𝝞𝝤 𝝚𝝞𝝙𝝜𝝨𝝚𝝮𝝢 συμμετείχαν στο κάλεσμα.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 14/06 – 16/06 και διοργανώθηκε από την εταιρεία Tourism Media & Events, με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Παιδείας, κα Δήμητρα Τσουλουχά, να επιμελείται το πρόγραμμα και να συνοδεύει την αποστολή.

Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν σημαντικά αξιοθέατα και γαστρονομικά σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου Κορινθίων, προσφέροντάς τους μια ολοκληρωμένη εμπειρία της περιοχής.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε:

🏺 Ξενάγηση στην Τενέα και στα γραφεία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας

🔭Επίσκεψη στο Αστεροσκοπείο Στεφανίου

⚓ Περιήγηση στο Αρχαίο Λιμάνι Λεχαίου με Έλληνες και Αμερικανούς αρχαιολόγους

🛳️ Επίσκεψη στο Αρχαίο Λιμάνι των Κεγχρεών και σημείο εκκίνησης της διαδρομής του Αποστόλου Παύλου

🏖️ Μπάνιο στα Λουτρά Ωραίας Ελένης και στην Ιαματική Πηγή

🍷 Οινογνωσία σε εστιατόριο στην Παραλία Καλάμια

🍲Δοκιμή τοπικής γαστρονομίας σε παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Σταυρέλης, χαιρέτησε την αποστολή κατά το μεσημεριανό γεύμα του Σαββάτου, δηλώνοντας: “Η φιλοξενία των δημοσιογράφων στον Δήμο Κορινθίων στο πλαίσιο του press trip αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την προβολή και ανάπτυξη της περιοχής μας.  Μέσα από τις εμπειρίες τους και τις δημοσιεύσεις τους, θα μπορέσουμε να αναδείξουμε την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά, την φυσική ομορφιά και τις μοναδικές τουριστικές δυνατότητες που προσφέρει ο Δήμος Κορινθίων. ”

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Παιδείας, κα Δήμητρα Τσουλουχά, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε διακεκριμένους δημοσιογράφους στον Δήμο Κορινθίων. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, επιδιώκουμε να αναδείξουμε τον πλούσιο πολιτισμό, την ιστορία και τη φυσική ομορφιά της περιοχής μας, ενισχύοντας την τουριστική προβολή και ανάπτυξη για το 2024.” 🏛️🌿

Το press trip άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα προβάλλουν τις εμπειρίες τους και την ομορφιά του Δήμου Κορινθίων σε ευρύ κοινό μέσω των δημοσιευμάτων τους, όπως αναφέρει ο δήμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ