Υλικά
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 σκ. σκόρδο
- 300 γραμ. φασολάκια ψιλά
- 150 γραμ. αρακάς
- 2 καρότα σε μικρά καρέ
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- Εκτέλεση
Λιώνουμε πρώτα το βούτυρο σε τηγάνι βαθύ.
Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια και το σκόρδο για 2′.
Προσθέτουμε τα λαχανικά (αν ο αρακάς και τα φασολάκια είναι κατεψυγμένα δεν θέλουν ζεμάτισμα, αν είναι φρέσκα τα βράζουμε για λίγα λεπτά σε νερό και τα στραγγίζουμε).
Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 5-6′ και στο τέλος, προσθέτουμε μυρωδικά της αρεσκείας μας (φρέσκο δυόσμο, άνηθο, σχοινόπρασο).
argiro.gr