Λαχανικά σοτέ

Υλικά
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 300 γραμ. φασολάκια ψιλά
  • 150 γραμ. αρακάς
  • 2 καρότα σε μικρά καρέ
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • Εκτέλεση

Λιώνουμε πρώτα το βούτυρο σε τηγάνι βαθύ.

Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια και το σκόρδο για 2′.

Προσθέτουμε τα λαχανικά (αν ο αρακάς και τα φασολάκια είναι κατεψυγμένα δεν θέλουν ζεμάτισμα, αν είναι φρέσκα τα βράζουμε για λίγα λεπτά σε νερό και τα στραγγίζουμε).

Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 5-6′ και στο τέλος, προσθέτουμε μυρωδικά της αρεσκείας μας (φρέσκο δυόσμο, άνηθο, σχοινόπρασο).

argiro.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ