Πώς θα την φτιάξεις:
Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια τον άνηθο, τα τυριά και την κρέμα γάλακτος.
Στο μεταξύ βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε το ένα από τα φύλλα της ζύμης κουρού που έχει ξεπαγώσει.
Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί και το απλώνουμε πάνω στο φύλλο.
Σκεπάζουμε με το 2ο φύλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου για 1 ώρα.
Τι θα χρειαστείς:
1 πακέτο ζύμη κουρού
1 κουτί κονσέρβα μανιτάρια
200γρ. γκούντα (τριμμένο)
200γρ. έμενταλ (τριμμένο)
250ml κρέμα γάλακτος
5 πράσα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
1 κ.γ. άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
Για να πετύχετε ροδοψημένο φύλλο μπορείτε να ρίξετε από πάνω λίγη από την κρέμα γάλακτος. Επίσης μην παραλείψετε να τρυπήσετε τη ζύμη πριν βάλετε την πίττα στο φούρνο.
https://www.e-fresh.gr/el/sintages/manitaropita