Μια ανεκτίμητη δωρεά από την Motor Oil για το Νοσοκομείο Κορίνθου: Παραδόθηκαν 5 απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας

Σε δωρεά 5 απινιδωτών , μία πολύ σημαντική δωρεά , μεγάλης αξίας προς το Νοσοκομείο Κορίνθου προχώρησε η εταιρία του Ομίλου Βαρδινογιάννη ΜΟΤΟR OIL. Τα πολύ μεγάλης αξίας και σημασίας για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Νοσοκομείου μηχανήματα παραδόθηκαν  σήμερα το μεσημέρι στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρη Καρπούζη από τον Τμηματάρχη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο. Στην τελετή παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Χρυσοβαλάντης Μέλλος, στελέχη του προσωπικού του Νοσοκομείου καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Χρήστος Μίνος.

Δηλώσεις 

Παραλαμβάνοντας τους απινιδωτές ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόρης Καρπούζης δήλωσε: Κατ’ αρχήν ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Ασημακόπουλο, ο κ. Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος είναι ο νέος Τμηματάρχης της MOTOR OIL, κι έχει και Κορινθιακές ρίζες, που σημαίνει ότι πλέον θα έχει μεγαλύτερη εταιρική κοινωνική ευθύνη η MOTOR OIL από εκείνην που έχει επιδείξει μέχρι τώρα, που ήταν άριστη. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι στο πρόσωπο του κ. Ασημακόπουλου προσβλέπουμε να συνεχιστεί η συνεχής προσφορά της MOTOR OIL ούτως ώστε να επιδεικνύει καθημερινά την εταιρική κοινωνική της ευθύνη. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη της συγκεκριμένης εταιρείας αλλά και του Ομίλου Βαρδινογιάννη νομίζω ότι εκφράζεται κάθε χρόνο κι έχουμε την ελπίδα να συνεχιστεί και να μεγεθυνθεί. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη MOTOR ΟΙL. Σήμερα, ενδεικτικά και μόνο, κάνουμε την εκδήλωση αυτή για να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό αντιπροσωπευτικά τη συγκεκριμένη εταιρεία, γιατί κάθε φορά που χρειάστηκε ήταν συμπαραστάτης μας”.

Και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: “Σήμερα ενδεικτικά έχουμε 5 απινιδωτές μεγάλης αξίας οι οποίοι είναι καθοριστικοί για τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας και θέλουμε, με τον τρόπο αυτό, να ευχαριστήσουμε, κε Ασημακόπουλε, δια του προσώπου σας ολόκληρο τον Όμιλο και να αναδείξουμε και μία άλλη πτυχή και προσωπικότητα που σφράγισε την ελληνική κοινωνία: την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, για την οποία δεν χρειάζεται να πούμε λόγια για την προσφορά της. Να πούμε μόνο ότι κλίνουμε ευλαβικά στην όλη της προσφορά και να την ευχαριστήσουμε εκεί που είναι για όσα έκανε για την κοινωνία μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, κε Ασημακόπουλε, και χαιρόμαστε που θα σάς έχουμε συμπαραστάτη.”

Ο Τμηματάρχης Δημοσίων Σχέσεων της MOTOR ΟΙL κ. Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος δήλωσε από την πλευρά του: “Κύριε Διοικητά, είναι σίγουρο και δεδομένο ότι δεν περίμενε τη δική μου έλευση η τοπική κοινωνία και η MOTOR OIL για να ενισχύσει την εταιρική της κοινωνική ευθύνη. Το πράττει διαχρονικά εδώ και 50 χρόνια από την ίδρυσή της, είναι παρούσα στις καθημερινές επάλξεις και τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και έτσι θα συνεχίσει να είναι. Οπότε με την ίδια θέρμη και εγώ θα ακολουθήσω την ίδια φιλοσοφία. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να ενισχύσουμε έμπρακτα το Νοσοκομείο Κορίνθου, συμβάλλοντας στο δικό σας έργο, στο έργο των γιατρών, των νοσηλευτών και όλου του προσωπικού και φυσικά της Διοίκησης στον καθημερινό αγώνα που δίνετε για τη διασφάλιση του ύψιστου αγαθού της Υγείας της τοπικής κοινωνίας. Από την πλευρά μου να τονίσω ότι, όπως είπα και πριν, η MOTOR OIL είναι αναπόσπαστο στοιχείο της τοπικής κοινωνίας, είναι ενεργό κύτταρο της κοινωνίας και δεν θα μπορούσε παρά να τοποθετηθεί και να ανταποκρίνεται θετικά σε όλα τα αιτήματα τα οποία τίθενται από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και όλους τους φορείς της τοπικής κοινωνίας. Μ’ αυτή τη φιλοσοφία και αυτή την κουλτούρα πορεύτηκε η σχέση της τοπικής κοινωνίας με τη MOTOR OIL, σ’ αυτό το DNA ακριβώς της σχέσης θα μείνουμε προσηλωμένοι και το μόνο σίγουρο είναι ότι έτσι όπως πράτταμε θα συνεχίσουμε να πράττουμε. Είναι στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και στην κουλτούρα μας αυτή η στάση και έτσι θα πορευτούμε και στο μέλλον.”

Μιλώντας για τη σημασία της δωρεάς της MOTOR OIL και παρουσιάζοντας συνοπτικά τα βασικά χαρακτηριστικά των απινιδωτών ο κ. Σωτήρης Λιακόπουλος, εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας Cardio Science ανάφερε: “Η δωρεά είναι τεράστια. Τα μηχανήματα είναι γερμανικής προέλευσης, με ειδική θωράκιση, μοναδικοί απινιδωτές για επίγεια και εναέρια μέσα, για χρήση σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες. Έχουν παραδοθεί με όλες τις δυνατές παραμέτρους που θα μπορούσε να έχει το κάθε μηχάνημα πάνω. Έχουμε καρδιογράφημα, εξωτερική βηματοδότηση, έχουμε οξυμετρία, είναι τριφασικοί, με δυνατότητα 360 Joule – οι περισσότεροι τριφασικοί στην αγορά έχουν δυνατότητα 220 κι έχει παρατηρηθεί σε εύσωμους ανθρώπους να μην υπάρχει επιθυμητό αποτέλεσμα. Με τετραπολικό καλώδιο βγάζουμε 7 επαγωγές. Είναι ένα μηχάνημα πλήρες στα πλαίσια των 4,2 κιλών. Δεν υπάρχει στην αγορά. Είναι εξαιρετικά φορητός, είναι για χρήση σε περιβάλλον ακραίο. Αυτά τα έχει και η Πολεμική Αεροπορία. Είναι στρατιωτικού τύπου. Τα έχει προμηθευτεί ο Στρατός γι’ αυτές τις δυνατότητες που προανέφερα. Έχουν ειδική θωράκιση μέσα. Τα ηλεκτρονικά μέρη είναι θωρακισμένα. Έχει προστασία πιστοποιημένη από θραύσμα 2,5 χιλιοστών. Είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα, μια τεράστια δωρεά. Είναι η μεγαλύτερη δωρεά σε σχέση με αυτές που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κορίνθου κ. Χρήστος Μίνος δήλωσε: Ευχαριστούμε πάρα πολύ και μεις με τη σειρά μας ως εργαζόμενοι τη MOTOR OIL. Είναι πραγματικά μια μεγάλη δωρεά για το Νοσοκομείο, αλλά συγχρόνως και μια ανεκτίμητη προσφορά για την κοινωνία της Κορίνθου. Πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι με αυτά τα πολύ σύγχρονα μηχανήματα θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.

Γ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ