Νέο ψηφιακό video του Experience Perachora, δημιουργημένο με χρήση ΑΙ, νέο ψηφιακό μουσείο, βιωματική έκθεση για τη Μάχη της Περαχώρας

Η Μάχη της Περαχώρας που διεξήχθη το 1822 , γιορτάστηκε πανηγυρικά για δύο ημέρες 25 και 26 Σεπτεμβρίου στην Περαχώρα.

Η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο τηα πόλης  σε μια ξεχωριστή βραδιά που διοργάνωσε το Experience Perachora Corinthia.

Κατά την διάρκεια αυτής, προβλήθηκε το νέο ψηφιακό video του Experience Perachora, δημιουργημένο με χρήση ΑΙ, παρουσιάστηκε το νέο ψηφιακό μουσείο και εγκαινιάστηκε η βιωματική έκθεση για τη Μάχη της Περαχώρας. Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από την Ορχήστρα Opus, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Μαυρόπουλου. “Μια μοναδική βραδιά που τίμησε την ιστορική αυτή μέρα¨, αναφέρει ο δήμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ