Ν. Σταυρέλης: “Δεν πρόκειται για την αγορά του αιώνα στο Σοφικό. Οι Σοφικίτες είναι υπερήφανοι άνθρωποι.Να το θυμάστε αυτό”

Σχολιάζοντας την σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Κορινθίων για την υπογραφή των συμβολαίων για το οικόπεδο στο Σοφικό, ο επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας” Νίκος Σταυρέλης έγραψε στο FB:

“Αν μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, τότε δύο φωτογραφίες είναι δυο χιλιάδες λέξεις.

Χίλιες λέξεις υποκρισίας από τη μεριά του δημάρχου, ο οποίος εμφανίστηκε χαμογελαστός κατά την υπογραφή των συμβολαίων για το οικόπεδο στο Σοφικό, δίπλα στον τέως πρόεδρο της κοινότητας Σοφικού, τον οποίο αναζητούσε -δήθεν!- επί εβδομάδες , προκειμένου να τον πείσει να συγκαλέσει το κοινοτικό συμβούλιο του Σοφικού, αλλά… δεν τον έβρισκε!

Δεν θα μιλήσουμε βέβαια για το γεγονός ότι χρειάστηκαν 9 ολόκληροι μήνες για να υπογραφεί ένα συμβόλαιο κάτω των 58.000€. Ελπίζω να μην μας καταλογίσει ευθύνη και γι αυτό.

Σε κάθε περίπτωση στηρίξαμε και στηρίζουμε την αγορά αυτή. Με μια διευκρίνηση.Δεν πρόκειται για την αγορά του αιώνα στο Σοφικό.Οι Σοφικίτες είναι υπερήφανοι άνθρωποι.Να το θυμάστε αυτό.

Πραγματικά μερικές φορές, απλώς, δεν υπάρχουν λόγια.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ