Οι επιδόσεις που πέτυχαν οι αθλητές του “Ποσειδώνα” στην αναβίωση των αγώνων στα Ίσθμια

Χθες,  το τμήμα του στίβου του ΑΟ “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” Λουτρακίου συμμετείχε, όπως έχουμε γράψει, με αντιπροσωπεία αθλητών και αθλητριών στην 1η αναβίωση των Ισθμιακών αγώνων που διοργάνωσε ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει ο Α.Ο οι επιδόσεις των συμμετεχόντων έχουν ως εξής:

“Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετείχαν σε αγώνα δρόμου 1χλμ. και αγωνίστηκαν επίσης στη σφαιροβολία και στο άλμα εις μήκος.

Στη σφαιροβολία ο αθλητής μας *Πίτσιος Νεκτάριος*  κατετάγη 2ος και του απονεμήθηκε το *αργυρό* *μετάλλιο*.

Στο άλμα εις μήκος ο αθλητής μας *Γουλής Κωνσταντίνος* κατετάγη 1ος και του απονεμήθηκε το *χρυσό* *μετάλλιο*, η αθλήτριά μας *Παντελάκη Φραντζέσκα* κατετάγη 2η και της απονεμήθηκε το *αργυρό* *μετάλλιο* και η αθλήτριά μας *Δούκα Μελίνα* κατετάγη 3η και της απονεμήθηκε το *χάλκινο* *μετάλλιο*.

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στη σημερινή διοργάνωση θα λάβουν έπαινο συμμετοχής μέσω του συλλόγου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και για τις επιδόσεις τους!

Θερμά συγχαρητήρια και από τον πρόεδρο του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ κ. *Δημήτριο Σακελλάρη* σε όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες.

Ευχαριστούμε πολύ τους προπονητές μας κ. *Ιωάννη* *Κακούρο* και κ. *Ιωάννη* *Δαμβουνέλλη* για την παρουσία και συμμετοχή τους στη σημερινή διοργάνωση.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους γονείς που συνόδεψαν στη σημερινή διοργάνωση τα παιδιά του τμήματος στίβου και στήριξαν με την παρουσία τους και με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειές τους.

Με εκτίμηση,

Ελευθερία Ρίζου

Έφορος Τμήματος Στίβου”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ