Πρώτο μετάλλιο στο τζούντο για την Ελλάδα από τον Θοδωρή Τσελίδη στους Ολυμπιακούς αγώνες: “Είμαι περήφανος που πήρα αυτό το μετάλλιο για την πατρίδα μου!”

Ο αθλητής του Τζούντο Θοδωρής Τσελίδης  κέρδισε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού καθώς στον τελικό του ρεπεσάζ στα 90κ του τζούντο νίκησε τον Ισπανό Τριστάνι Μοσακλισβίλι με 1-0.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τζούντο έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Ο ίδιος είχε  δηλώσει «Θα προσπαθήσω να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα» και κατόπιν δήλωσε: “Περήφανος που χάρισα ένα μετάλλιο στη χώρα μου – Είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου”. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα που τον ανεβάζει στο βάθρο των νικητών ο Θοδωρής Τσελίδης εμφανίστηκε χαρούμενος για το χάλκινο μετάλλιο, ωστόσο φρόντισε να δείξει την απογοήτευση του γιατί δεν είχε φτάσει ακόμη πιο ψηλά, δηλώνοντας: «Εγώ πίστευα ότι θα πήγαινα ακόμη πιο ψηλά… Αλλά ό,τι έγινε, έγινε και είμαι χαρούμενος για το χάλκινο. Είμαι περήφανος που πήρα αυτό το μετάλλιο για την πατρίδα μου!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ