Υλικά
1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι ή χυλοπίτες
1 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
1/4 κιλό τυρί κασέρι
1/4 κιλό τυρί γκούντα
1/4 κιλό τυρί ρεγκάτο
1/4 κιλό μπέικον κομμένο σε κομμάτια
500 ml κρέμα γάλακτος
2 αυγά
Λίγο Βιτάμ Culinesse
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ντοματάκια με λίγη ζάχαρη και Βιτάμ Culinesse, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Τρίβουμε όλα τα τυριά μαζί και βράζουμε τις χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε και ρίχνουμε λίγο Βιτάμ Culinesse.
Βάζουμε μια στρώση χυλοπίτες ή κοφτό μακαρονακι σε 1 πυρέξ και απλώνουμε επάνω τους την σάλτσα ντομάτας.
Ρίχνουμε το μισό τυρί και, από πάνω του, απλώνουμε το μπέικον. Προσθέτουμε και τις υπόλοιπες χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι και απλώνουμε και το τυρί που έμεινε.
Χτυπάμε σε 1 μπολ τα 2 αυγά με την κρέμα γάλακτος και το απλώνουμε στο μείγμα των ζυμαρικών.
Ψήνουμε στους 200°C, μέχρι να ροδίσει.
vitam.gr