Στο παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου “Σας περιμένουμε Να Παίξουμε, Να διασκεδάσουμε, Να βάλουμε Γκολ”, την Κυριακή το Τουρνουά Street Handball

𝝩𝝤𝝪Ρ𝝢𝝤𝝪𝝖 𝗦𝗧𝗥𝗘𝗘𝗧 𝗛𝗔𝗡𝗗𝗕𝗔𝗟𝗟 ετοιμάζεται για την προσεχή Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 10:30 πμ στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου.

Το τουρνουά διοργανώνει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως – Hellenic Handball Federation – ΟΧΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και το γραφείο Φυσικής Αγωγής Κορίνθιας.

“Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος, το οποίο εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και σκοπό έχει να δραστηριοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης.” Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή μαθητών και μαθητριών Δ’-Ε’ και ΣΤ’ τάξης από τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας–Αγίων Θεοδώρων σε διαμορφωμένα γήπεδα εντός του Παραλιακού Πάρκου.

Όλοι μαζί μαθητές, γονείς, δάσκαλοι και η τοπική κοινωνία θα στείλουν το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας παίζοντας και διασκεδάζοντας.

Συντονιστές της εκδήλωσης θα είναι ο κος Χατζηκωνσταντίνου Κων/νος και η κα Μπάκου Μαρία με υπεύθυνους τους αναπτυξιακούς προπονητές της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

“Σας περιμένουμε Να Παίξουμε, Να διασκεδάσουμε, Να βάλουμε Γκολ”, αναφέρει η πρόσκληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ