Συστατικά
- 1/2 κιλό (ένα πακέτο) ζυμαρικά κατά προτίμηση βίδες
- 5 κ.σ. βούτυρο
- 2 φλ. γραβιέρα τριμμένη
- 2 κ.σ. παρμεζάνα
- 1 ½ lt γάλα
- 6 κ.σ. κορν φλάουρ
- μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράζεις τα μακαρόνια ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
- Τα σουρώνεις, τα βουτυρώνεις και τα τοποθετείς σε ένα πυρίμαχο σκεύος
- Σε μια δεύτερη κατσαρόλα ετοιμάζεις την μπεσαμέλ
- Ρίχνεις το γάλα, το κορν φλάουρ, 2 κ.σ. βούτυρο, μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις καλά σε χαμηλή φωτιά
- Προσθέτεις τη μισή ποσότητα από την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύεις
- Απλώνεις την μπεσαμέλ πάνω από τα ζυμαρικά
- Προσθέτεις τα τυριά και τα βάζεις να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο στου 180 βαθμούς για μισή περίπου ώρα.
- .tlife.gr
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε (Αποδοχή) ή μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε (Απόρριψη)ΑποδοχήΑπόρριψηΠολιτική Cookies