Υλικά
1/2 κιλό σφολιάτα
200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
4 αυγά
250 γραμμάρια μπέικον
1/2 κιλό τυρί cottage
2 κουταλιές της σούπας φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
5 πιπεριές ψιλοκομμένες (διαφορετικές η μία με την άλλη)
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα μπολ και ανακατεύουμε τα αυγά, το τυρί cottage, το μαϊντανό, τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο, μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.
Στη συνέχεια, αλείφουμε τα μισά φύλλα κρούστας με το Βιτάμ Culinesse.
Αφού ρίξουμε μέσα τη γέμιση, αλείφουμε και τα υπόλοιπα φύλλα και τα τοποθετούμε από πάνω.
Με μία μεμβράνη τυλίγουμε την πίτα και τη βάζουμε στην κατάψυξη, ώστε να παγώσει λίγο.
Έτσι όπως είναι παγωμένη, την κόβουμε σε λεπτές φέτες και, αφού αλείψουμε ένα ταψί με το Bιτάμ Culinesse, βάζουμε τις φέτες μέσα.
Τέλος, ψήνουμε στο φούρνο, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι έχει ροδοκοκκινήσει.
vitam.gr