Υπουργός Θεοδωρικάκος: “Εμείς έχουμε σχέδιο για να κρατήσουμε την κοινωνική συνοχή, για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία..”

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος παραχώρησε χθες το μεσημέρι συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Μια του Νότη δυο του Χιώτη».
Ο Υπουργός μιλώντας στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο μίλησε και για το αποτελεσματικό εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της ακρίβειας αν δεν υπάρξει κοινή Ευρωπαϊκή λύση. Είπε μεταξύ άλλων: “Με καθαρές κουβέντες για καθαρές λύσεις, φυσικά υπάρχει ακρίβεια, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην υπόκειται σε αυτές τις δυσμενείς συνέπειες. Είναι ένα πρόβλημα που αφορά το σύνολο της κοινωνίας, η κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα, πιστεύω ότι, τα μέτρα που θα παρθούν θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά, ακόμη πιο αποφασιστικά, κρατήστε αυτό που ανέφερε ο Πρωθυπουργός, ότι η Ελλάδα διεκδικεί από την Ευρώπη να υπάρξει μία κοινή πολιτική ισχυρής στήριξης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις πληρωμές που πρέπει να γίνουν για όλους αυτούς τους πανάκριβους λογαριασμούς, αλλά ό,τι και να γίνει στην Ευρώπη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ως προτεραιότητα ένα εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της ακρίβειας ειδικά στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Επομένως ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι κάθε κουβέντα που λέμε έχει αντίκρισμα αλήθειας και πραγματικότητας όπως στηρίξαμε τα ελληνικά νοικοκυριά, τους εργαζόμενους και τις θέσεις εργασίας και τις επιχειρήσεις, τα δύο χρόνια της πανδημίας, έτσι και τώρα, στις βαριές συνέπειες της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας που έφερε ο πόλεμος στην Ουκρανία, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα στηρίξει το σύνολο των ελληνικών νοικοκυριών και οικογενειών με πολύ αποφασιστικό τρόπο.
Εμείς έχουμε σχέδιο για να κρατήσουμε την κοινωνική συνοχή, για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και σε αυτή τη δοκιμασία και το κυριότερο, που θα μου επιτρέψετε να παρατηρήσω, δεν βλέπω και καμία άλλη εναλλακτική λύση σε περιεχόμενο πολιτικών από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. ..”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ