Χρυσό μετάλλιο για το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου, 48 βαθμοί, 12 παρουσίες στους πρώτους 8 & ατομικά ρεκόρ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters!

Με χρυσό μετάλλιο από την προπονήτρια της ομάδας Μαρία Βύρλα , παρουσίες στις πρώτες 8, θέσεις της κατάταξης , ατομικά ρεκόρ & καλές εμφανίσεις σε ατομικά αλλά και ομαδικά αγωνίσματα επέστρεψε η αποστολή του ΝΟΚ από το ανοιχτό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ όπου διεξήχθη  το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters τριήμερο 14-16 Ιουνίου!

Την ομάδα της Κορίνθου εκπροσώπησαν συνολικά 7 αθλητές-συνοδευόμενοι από τον προπονητή του τμήματος Κώστα Μιχαλόπουλο-οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ. Για κάποιους δε μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή σε αγώνες δείχνοντας έτσι πως το νεοσύστατο τμήμα ( θυμίζουμε πως η φετινή σεζόν είναι η πρώτη για το τμήμα ) Masters της ομάδας μεγαλώνει όλο και περισσότερο ,χτίζοντας έτσι γερές βάσεις για το μέλλον και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι αυτό, αναφέρει ο Ν.Ο.Κ και προσθέτει:” Αρκετές ήταν οι επιδόσεις των αθλητών μας που τους έφεραν μια ανάσα από τα μετάλλια αλλά ανάμεσα στους πρώτους 8 ,όπως του Κονομόδη Ιωάννη στα 100 ελεύθερο όπου κατετάγη 5ος  ,της Τσίγκου Νεφέλης στα 200 ύπτιο όπου κατετάγη 4η , του Κάτσιαβου Ιωάννη στα 50 μέτρα πρόσθιο ,όπου κατετάγη 6ος & του Τσίγκου Αριστοτέλη-ο οποίος αγωνίστηκε ξανά  με τα χρώματα της ομάδας μας έπειτα από αρκετά χρόνια- στα 50 πεταλούδα, ενώ κοντά στο μετάλλιο βρέθηκε και η σκυταλοδρομία 4Χ50 ΜΟ mixed της ομάδας μας.

Σημαντικό επίσης αποτελεί το γεγονός πως οι αθλητές μας με τις επιδόσεις τους , παράλληλα με τα ατομικά ρεκόρ ,έδωσαν και βαθμούς στην ομάδα όπως ο Πλατάκος Αθανάσιος -στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας-έδωσε βαθμό στα 50 μέτρα ύπτιο , 17 βαθμούς έδωσε η Βύρλα Μαρία, 12 Η Τσίγκου Νεφέλη, 7 ο Τσίγκος Αριστοτέλης, 6 ο Κάτσιαβος Ιωάννης ,5 ο Κονομόδης Ιωάννης, ενώ δυναμικές εμφανίσεις με ατομικά ρεκόρ είχαμε από τον Ζαφείρη Γεώργιο.

Την αποστολή απάρτιζαν με αλφαβητική σειρά οι:

Βύρλα Μαρία

Ζαφείρης Γεώργιος

Κάτσιαβος Ιωάννης

Κονομόδης Ιωάννης

Πλατάκος Αθανάσιος

Τσίγκος Αριστοτέλης

Τσίγκου Νεφέλη

Θέλουμε να συγχαρούμε κάθε αθλητή ξεχωριστά για τη συνέπεια που έδειξαν & την διαρκή παρουσία σε προπονήσεις και αγώνες στην πρώτη χρονιά του τμήματος. Όλοι τους εκπροσώπησαν επάξια το ΝΟΚ δείχνοντας έτσι πως η ομάδα μας δυναμώνει σε ένα ακόμη τμήμα. Τα καλύτερα έρχονται!!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ