Έθεσαν στον Υπουργό προστασίας του πολίτη τα προβλήματα που δημιουργεί η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα στο νομό μας

Με κεντρικό μήνυμα “H ασφάλεια των πολιτών αποτελεί το ύψιστο καθήκον κάθε ευνομούμενης πολιτείας”, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για θέματα παραβατικότητας στην Κορινθία. Παρόντες, η Βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Αστυνομίας και του εμπορικού κόσμου.

“Συνεχίζουμε να διεκδικούμε βιώσιμες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Ευχαριστώ τον Υπουργό καθώς και τους εκπροσώπους των ΟΤΑ, των εμπορικών συλλόγων και των αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας για την άριστη συνεργασία” δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Σούκουλη για τη σημαντική αυτή και χρήσιμη συνάντηση με τον Υπουργό, ο οποίος άκουσε με πολύ προσοχή όσα του έθεσαν οι επισκέπτες, γνωρίζοντας ήδη το πρόβλημα.

Δείτε τί αναφέρει ο δήμος Σικυωνίων για την επίσκεψη, στην οποία παρέστη και ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος:

“Στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, ο Δήμαρχος Σικυωνίων, κ. Σπύρος Σταματόπουλος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, κ. Χρήστο Κούβα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ευρύτερης σύσκεψης με αντιπροσωπείες από όλους τους δήμους της Κορινθίας και εκπροσώπου των Αστυνομικών, παρουσία της βουλευτή Κορινθίας, κας Μαριλένας Σούκουλη.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου μετέφεραν στον Υπουργό την έντονη ανησυχία των δημοτών και της δημοτικής αρχής σχετικά με τα αυξανόμενα περιστατικά παραβατικότητας, τις κλοπές και την ανεπαρκή αστυνόμευση, ιδίως στο Κιάτο και τα γύρω χωριά. Έκαναν έκκληση για άμεση παρέμβαση του Υπουργείου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης  – τόσο σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού όσο και υποδομών – του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, καθώς οι υπάρχουσες δυνάμεις δεν επαρκούν για να αντιμετωπίσουν επαρκώς όλα τα συμβάντα.

Ο Υπουργός αναγνώρισε τη σοβαρότητα της κατάστασης, δηλώνοντας πως είναι ενήμερος για τα προβλήματα, όπως και για τις ανησυχίες των κατοίκων του Μουλκίου –όπως εκφράστηκαν και στην λαϊκή συνέλευση – και δεσμεύτηκε ότι το υπουργείο θα προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας και των υποδομών στο Κιάτο.

Ο Δήμος Σικυωνίων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τη βουλευτή Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη για την αδιάλειπτη παρουσία και στήριξή της σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον δήμο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ