“Έρχονται” στην Κόρινθο τα έξυπνα παγκάκια όπου θα μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου και έξυπνες στάσεις, όπου μπορεί κάποιος να δουλέψει με τον υπολογιστή του

Το OPEN MALL (από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ) που υλοποιεί ο Δήμος Κορινθίων είναι προϋπολογισμού 1.386.358 ευρώ και αφορά δύο δράσεις. Η πρώτη αφορά την κατασκευή των υλικών υποδομών του Open Mall και η δεύτερη τα ψηφιακά του Open Mall.
Πραγματοποιείται στις οδούς Ερμού (από την Κύπρου ως την Δαμασκηνού), Πυλαρινού, (από την Περιάνδρου ως την Δερβενακίων), Κύπρου (από την Εθνικής Αντιστάσεως ως την Ερμού) και Δαμασκηνού (από την Ερμού ως την Δερβενακίων).
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Παπαϊωάννου το έργο βρίσκεται στη φάση όπου η κατασκευή των υλικών υποδομών είναι ήδη σε εξέλιξη. Το ψηφιακό σκέλος είναι σε διαδικασία αναμονής έγκρισης της επικαιροποίησης από την Διαχειριστική.
“Η αναβάθμιση του κέντρου της πόλης ολοκληρώνεται και από ψηφιακές υποδομές. Θα έχουμε έξυπνα παγκάκια όπου θα μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου και έξυπνες στάσεις, όπου μπορεί κάποιος να δουλέψει με τον υπολογιστή του. Ακόμα οθόνες πληροφόρησης κοινού, υποδομές δωρεάν ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων, κλπ”, όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ