Ήταν αίτημα των κατοίκων και εισακούστηκε: Ανοιχτό και τα Σάββατα το infokiosk στην Αρχαία Κόρινθο – Δήλωση Αντιδημάρχου Τ. Πιέτρη

Ανοιχτό είναι πια και τα Σάββατα το infokiosk στην Αρχαία Κόρινθο μετά από την απαίτηση των κατοίκων της περιοχής για την καλύτερη και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα της περιοχής. Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης δήλωσε σχετικά:

“Ήταν αίτημα και έγινε πράξη ! ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ INFOKIOSK ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ !

Το Τουριστικό Infokiosk που φτιάξαμε αλλά και λειτουργούμε φέτος στην Αρχαία μας Κόρινθο , είναι πραγματικά ένα στολίδι για τον δήμο μας αλλα και πλέον πέρα απο κέντρο ενημέρωσης για τους επισκέπτες ένα μέρος που αντλούμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες καθημερινά για την περιοχή μας !

Ένα αίτημα που είχα έντονα από τους κατοίκους της περιοχής ήταν ότι πέρα από Δευτέρα – Παρασκευή που είναι ανοικτό , θα πρέπει να το ανοίγουμε και τα Σάββατα ιδίως κάποιους μήνες που έχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα ! Η γραφειοκρατία συνήθως είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στο δημόσιο και στην χώρα μας, ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα !

Παρόλα αυτά το ξεπεράσαμε ,συζητώντας με τους συνεργάτες μου βρήκαμε λύση και πλέον κάθε Σάββατο που θα απαιτείται θα είναι ανοικτό ικανοποιώντας έτσι και το αίτημα των συνδημοτών μας αλλά και την ενημέρωση των επισκεπτών μας που μας τιμούν με την παρουσία τους ! Κάθε μέρα έχουμε σκοπό να γινόμαστε καλύτεροι !

Ευχαριστώ πολύ την υπηρεσία μου και τους συνεργάτες μου που δουλεύουμε με αγάπη για τον τόπο μας!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ