Αθανάσιος Μουζάκης: Θα κάνουμε ως Δήμος τα πάντα και στο μέτρο του ανθρώπινου δυνατού να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας

Συνεχίζεται ο καθημερινός αγώνας για καθαριότητα και ευπρεπισμό στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με τις ανάγκες λόγω του καλοκαιριού να είναι πολύ αυξημένες. Και λόγω των καιρικών συνθηκών και λόγω των πολλών επισκεπτών  που κατακλύζουν τέτοια εποχή το Λουτράκι κυρίως. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και πρασίνου Αθανάσιος Μουζάκης δηλώνει:  

“Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου με κύριο καθήκον την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό του Δήμου μας, δίνουν τον δικό τους αγώνα για να τον κρατήσουν καθαρό και λειτουργικό, ειδικά τώρα που οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες.
Με σχέδιο, προγραμματισμό και οργάνωση ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι απαιτήσεις είναι πολλές, θα κάνουμε ως Δήμος τα πάντα και στο μέτρο του ανθρώπινου δυνατού να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.
Αλλά θα εφαρμόσουμε και τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό καθαριότητας προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε κόστος..
Το περιβάλλον αποτελεί καθημερινή μας προτεραιότητα με τα προβλήματα που το απειλούν μεγάλα και το έργο για την προστασία του δύσκολο και με υπομονή.
Όμως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!!” 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ