Αθ. Μουζάκης: “Θα αναλάβουν την ευθύνη απένταξης του έργου της ανάπλασης χερσαίας ζώνης λιμένος Λουτρακίου από το ΕΣΠΑ;”

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Αθανάσιος Μουζάκης σε ανάρτησή του για το μεγάλο έργο της «Ανάπλασης χερσαίας ζώνης λιμένος Λουτρακίου» αναφέρει: “143 ημέρες πριν την ολοκλήρωση και παράδοση του εμβληματικού έργου της «Ανάπλασης χερσαίας ζώνης λιμένος Λουτρακίου», ο συνδυασμός «Δύναμη Δημιουργίας» και η επικεφαλής του κ. Μαρία Πρωτοπαππά, μας ζητούν την τροποποίηση του έργου. Ένα έργο το οποίο οι ίδιοι ψήφισαν θετικά το 2017. Ένα έργο το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση με τη συμμετοχή εκπροσώπων από ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Αυτή τη στιγμή όμως, ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, εκμεταλλεύονται πολιτικά τις συγκυρίες, επινοούν τεχνάσματα και προεκλογικά τερτίπια προς «άγραν ψήφων». Γιατί γνωρίζουν καλά ότι η σεβαστή απαίτηση των 100 κατοίκων δεν μπορεί να εκτελεστεί στην παρούσα φάση. Και ερωτώ, θα αναλάβουν την ευθύνη απένταξής του από το ΕΣΠΑ; Ή μήπως θέλουν απλά να χαθεί το έργο ώστε να μας κατηγορήσουν ότι είμαστε επικίνδυνοι και ανεπαρκείς;

Ας πάμε στην ουσία της συζήτησης όμως!

Το έργο της Ανάπλασης είναι ενταγμένο στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Χρηματοδοτήθηκε, δημοπρατήθηκε και εκτελείται σύμφωνα με τα στοιχεία της μελέτης και της συναφθείσας σύμβασης. Τα τουριστικά και αναπτυξιακά οφέλη που δημιουργεί το έργο στον τόπο μας είναι μεγάλα. Ας περιμένουμε να ολοκληρωθεί, να δούμε την τελική του μορφή και εάν κριθεί απαραίτητο, θα προχωρήσουμε σε διορθωτικές κινήσεις προς όφελος των κατοίκων και της τοπικής κοινωνίας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ