Αθ. Μουζάκης στην hmerisiakorinthou.gr : “Η Δημοτική Αστυνομία δουλεύει εντατικά για την ομαλοποίηση της κατάστασης με τους ρυπαίνοντες»

Με αφορμή  το νέο περιστατικό παράνομης εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων σε δρόμο και πεζοδρόμιου του Λουτρακίου , το οποίο  ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Αθανάσιος Μουζάκης και αναρτήσαμε χθες (Εικόνες ντροπής στο Λουτράκι (ξανά). Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μουζάκης: Όχι κύριοι τις ανακαινίσεις σας να τις μαζεύει ο Δήμος! – Ημερησία Κορίνθου), η hmerisiakorinthou.gr ήλθε σε επικοινωνία μαζί του για να εξηγήσει ποια ακριβώς είναι η νόμιμη διαδικασία απόθεσης των απορριμμάτων που προβλέπεται, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο ισχύων κανονισμός καθαριότητας, δηλαδή τι πρέπει να κάνουν οι δημότες, ώστε να αποφεύγονται αυτές οι άσχημες καταστάσεις.

Ο κ. Μουζάκης δήλωσε τα εξής στην εφημερίδα μας:

«Είναι πολλά τα περιστατικά αυτά (σ.σ. παράνομης εναπόθεσης ογκωδών απορριμμάτων). Η κατάσταση, πολλές φορές, είναι ανεξέλεγκτη. Ό,τι θέλει πετάει ο καθένας. Βάσει κανονισμού καθαριότητας, πρέπει κάθε πολίτης που κάνει ανακαίνιση και έχει προς εναπόθεση ογκώδη απορρίμματα να παίρνει έναν κάδο ιδιώτη, από ιδιωτική εταιρία, ή να συνάπτει σύμβαση με εταιρία διαχείρισης ογκωδών. Τα απορρίμματα πρέπει να τα πετά μέσα στον ειδικό κάδο που οφείλει να έχει πάρει από την ιδιωτική εταιρεία. Απαγορεύεται αυστηρώς να τα πηγαίνει δίπλα από τους κάδους απορριμάτων. Η Δημοτική Αστυνομία δουλεύει εντατικά για την ομαλοποίηση της κατάστασης με τους ρυπαίνοντες».

Γ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ