Απέραντη θλίψη για τον θάνατο των δύο νέων ανδρών μέσα στις φλόγες της μεγάλης φωτιάς στο Ξυλόκαστρο

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο αναπάντεχος και τραγικός θάνατος των δύο νέων ανθρώπων , 35 και 40 χρόνων, μέσα στις φλόγες χθες το βράδυ στο Ξυλόκαστρο, που έφθασαν μέχρι το Δερβένι . Η απόφασή τους να τρέξουν με τα μηχανάκια τους να βοηθήσουν έναν φίλο τους στο ποιμνιοστάσιό του, που κινδύνευε από τις μεγάλες φλόγες, ήταν μοιραία για τη ζωή τους.

Οι σοροί βρέθηκαν απανθρακωμένες σε μαντρί έξω από το χωριό Άνω Πιτσά κοντά στο Ελληνικό, από άνδρες της ΟΠΚΕ, τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιο Γκιόλη, ο ένας από τους δύο ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ ο δεύτερος θα αποκτούσε σε λίγους μήνες το τρίτο του τέκνο.

«Προσπάθησαν πάνω στην ανθρωπιά τους, με μεγαλείο εθελοντισμού να ανεβούν πάνω στο βουνό, να δείξουν στους πυροσβέστες πού πρέπει να πάνε», εξήγησε ο Αντιπεριφερειάρχης μιλώντας  στο ΕΡΤNews για τους δύο νεκρούς.

«Έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί, ξέρουμε όνομα και επίθετο. Ήταν οι αγνοούμενοι», τόνισε.

«Μπλέξανε στη φωτιά. Χθες, 9:00 η ώρα το βράδυ έγινε το συμβάν και όλη τη νύχτα την περάσαμε στο πόδι, με το άκουσμα αυτού του τραγικού γεγονότος. Προσπαθούσαν να τους βρουν. Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα, γιατί δεν έχει καλό σήμα στην περιοχή», συμπλήρωσε ο κ. Γκιολής.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «δεν ήταν εγγεγραμμένοι εθελοντές, ήταν κάτοικοι των χωριών που δεν άκουσαν το 112 και πήγαν να βοηθήσουν. ».

Όπως διαβάζουμε , λίγο πριν ο 40χρονος χάσει τη ζωή του έστειλε ένα βίντεο στους συγγενείς του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ