Αποκλειστική δήλωση: Μπέττυ Χαρλαύτη: Αδημονώ μεθαύριο να ενώσουμε και πάλι τις φωνές μας με το αγαπημένο κοινό της Κορινθίας, τραγουδώντας μαζί υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού….

“ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ Η ΝΥΧΤΑ ΜΑΣ”

Κάτω από το φως της Πανσελήνου, που αναμένεται να φωτίσει και τον κορινθιακό ουρανό, την προσεχή Δευτέρα 19 Αυγούστου, η μοναδική, Κορίνθια, ερμηνεύτρια, Μπέττυ Χαρλαύτη, θα χαρίσει ξεχωριστές μουσικές στιγμές σε όσους βρεθούν στην Γεωργική Σχολή AXEΠA Βέλου, στην συναυλία που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βέλου – Βόχας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Την εξαιρετική φωνή της θα συνοδεύουν στο πιάνο ο Μιχάλης Παπαγεωργίου και στα πνευστά ο Γιώργος Κάστανος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ώρα έναρξης: 21:00 μ.μ

Αποκλειστική δήλωση στην hmerisiakorinthou.gr 

Η κα Χαρλαύτη, σε αποκλειστική δήλωσή της στην hmerisiakorinthou.gr, αναφέρει για αυτή την ξεχωριστή συναυλία, κάτω από την Πανσέληνο: 

“Η μουσική μας συνάντηση υπό το φως της πανσελήνου της Δευτέρας με συγκινεί, καθώς πάντα αισθάνομαι ιδιαίτερα κάθε φορά που επιστρέφω για να τραγουδήσω στον τόπο καταγωγής μου.

Σε έναν τόπο που, πέραν όλων των άλλων, έχει συνδεθεί τόσο και με τον Μίκη Θεοδωράκη, η συνύπαρξή μου με τον οποίο καθόρισε την καλλιτεχνική μου πορεία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Βέλου-Βόχας για την τιμητική πρόσκληση καθώς και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, να μην παραμερίζεται ο πολιτισμός από τους φορείς, αφού στα δύσκολα η τέχνη πάντα “σηκώνει τα μανίκια” και βρίσκεται στο πλευρό του κόσμου.

Αδημονώ λοιπόν μεθαύριο να ενώσουμε και πάλι τις φωνές μας με το αγαπημένο κοινό της Κορινθίας, τραγουδώντας μαζί υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού….

Μπέττυ Χαρλαύτη”

Ε.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ