Αποκλειστική δήλωση της Βίκυς Σκούφη για την Έκθεση στην Πινακοθήκη Κορίνθου που πήρε παράταση: “Η δημιουργία είναι ευλογία…” (Φωτογραφίες)

Η Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου φιλοξενεί και θα φιλοξενεί μέχρι τις 15 Ιουλίου, μετά την παράταση που δόθηκε , λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού , τις δημιουργίες της εικαστικού κ. Βίκυς Σκούφη με τίτλο «ΙΝΦΑΝΤΕΣ», δηλαδή “πρίγκιπες που δεν χρειάζεται να γίνουν- και δε θα γίνουν βασιλιάδες. Είναι οι πρωταγωνιστές των μικρότερων ιστοριών της ζωής. Συμβολίζουν μικρές και μεγάλες μάχες του νου, ηρωικές και απλές στιγμές.”, όπως αναφέρεται στην Έκθεση.

Η ζωγράφος Βίκυ Σκούφη, μιλώντας στην hmerisiakorinthou.gr, εξέφρασε τη συγκίνησή της για την παράταση της έκθεσής της, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί χθες Σάββατο 24/06 .

Το γεγονός αυτό της έδωσε μεγάλη χαρά, διότι θα υπάρξει, όπως μας είπε η ίδια, δυνατότητα προσέλευσης ακόμη περισσότερων ανθρώπων.

Η κυρία Σκούφη μεταξύ άλλων, μας δήλωσε στην αποκλειστική  δήλωση: «Είμαι συγκινημένη γιατί όταν ζωγραφίζεις βγάζεις πολλά πράγματα από μέσα, είναι πολλές σκέψεις, οπότε όταν εκθέτω σκέψεις μου και βλέπω ο  κόσμος να έρχεται με σεβασμό και αγάπη να μοιραστεί μαζί μου αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις είναι πάρα πολύ συγκινητικό, δεν μπορώ να το πιστέψω.»

Συνεχίζοντας η εικαστικός εξέφρασε τα συναισθήματά της: «Πολύ μεγάλη χαρά έχω που είναι η πρώτη έκθεση στην Κόρινθο, γιατί είμαι Κορίνθια.  Το βλέπω με διαφορετική ματιά, με σοβαρότητα, ότι κάνω κάτι και θα κριθώ από τους ανθρώπους, ήθελα ό,τι γίνεται να είναι με μεγάλη προσοχή.»

Τέλος, η ζωγράφος δήλωσε ότι “η δημιουργία είναι ευλογία…”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ