Απ ‘άκρη σ’ άκρη η Κορινθία σούβλισε και έψησε ……

Απ’ άκρη σ’ άκρη η Κορινθία γιόρτασε και αυτή το Πάσχα. Μετά την Ανάσταση και την Λύτρωση , ακολούθησε το γλέντι, με τις σούβλες “να παίρνουν φωτιά”! Αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κοκορέτσι, γαρδούμπα και άλλες παραδοσιακές συνταγές ήταν μόνο μερικές από τις Πασχαλινές γεύσεις . Και όσοι δεν κατάφεραν να σουβλίσουν έψησαν . Και φυσικά το τσούγκρισμα των αβγών. Και ο νομό μας, ειδικά στα ορεινά του, φημίζεται για τις ξεχωριστές γεύσεις που δεν αφήνουν κανέναν …”ασυγκίνητο”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ