Υλικά
1 καθαρισμένο κρεμμύδι
1 κιλό κάστανα
2 κουταλιές μέλι
1/2 μικρό ποτήρι μπράντυ
4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
1200 γραμμάρια αρνί μπούτι
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
βράζουμε τα κάστανα και τα καθαρίζουμε. Πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το κόβουμε σε μερίδες. Σοτάρουμε σε κατσαρόλα το κρέας με το Βιτάμ. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι, 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί μισή ώρα περίπου.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα κάστανα, το μπράντυ, αλάτι και πιπέρι, μισό φλιτζάνι νερό και τα αφήνουμε στη φωτιά μισή ώρα ακόμη. Λίγο πριν αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να πάρει μία βράση. Σερβίρουμε αμέσως και συνοδεύουμε το φαγητό με πράσινη σαλάτα εποχής.
vitam.gr