Ασφαλτοστρώνεται ο χωμάτινος δρόμος που συνδέει Μαψό και Σπαθοβούνι

Ο αγροτικός δρόμος που συνδέει Μαψό και Σπαθοβούνι είναι σε εξέλιξη, με προϋπολογισμό 1. εκ ευρώ, όπως έκανε γνωστό ο δήμος. Το έργο προχωρά μέσα από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, αποσκοπώντας στην βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις των κατοίκων των περιοχών που εντάσσονται τα 3 συνολικά  έργα . Περιλαμβάνονται ακόμα οι  αγροτικές οδοποιίες, Αμόνι-Καλογερολίμανο και σύνδεση με την Επαρχιακή Οδό Κορίνθου-Επιδαύρου» και Άγιος  Ιωάννης με την κοινότητα Χιλιομοδίου»

Το έργο περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση  υφιστάμενης χωμάτινης αγροτικής οδού σε συνολικό μήκος 3,06 χιλιόμετρα, σε εκτός σχεδίου περιοχή της κοινότητας Κουταλά του Δήμου Κορινθίων, που εξυπηρετεί την πρόσβαση στις αγροτικές περιοχές των οικισμών Σπαθοβουνίου και Μαψού. Επίσης πλευρικά της οδού προβλέπεται κατασκευή αποστραγγιστικών τάφρων για τη συλλογή και απαγωγή των όμβριων υδάτων.

Σε εξέλιξη είναι και το δεύτερο έργο αγροτικής οδοποιίας στον Άγιο Ιωάννη όπου επίσης προβλέπεται  ασφαλτόστρωση υφιστάμενης χωμάτινης αγροτικής οδού και  πλευρικά , κατασκευή αποστραγγιστικών τάφρων για τα όμβρια ύδατα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ