Αυτοψία στον σύνθετο κόμβο στους Αγίους Θεοδώρους έκανε ο Αναστάσιος Γκιολής, τονίζοντας ότι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου προτεραιότητα είναι η οδική ασφάλεια

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής, συνοδευόμενος από στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών, επισκέφθηκε σήμερα το έργο «Κατασκευή Σύνθετου Κόμβου στην συμβολή των οδών Π.Ε.Ο. και Π.Ν.Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου στους Αγίους Θεοδώρους (Διυλιστήρια MotorOil) και διαμόρφωση Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών από Ι.Κ. Αρχαίας Κορίνθου έως Ι.Κ. Λεχαίου”.

Το έργο, με προϋπολογισμό 4.563.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας» μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης. Η κατασκευή του σύνθετου κόμβου έχει ως στόχο τη βελτίωση της κυκλοφοριακής ροής και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή.

Κατά την επίσκεψή του, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του έργου για την πρόοδο των εργασιών και τόνισε τη σημασία της ορθής και έγκαιρης ολοκλήρωσης του έργου για την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η βελτίωση της οδικής ασφάλειας αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Κορινθίας. Αυτό το έργο είναι κρίσιμο για την καθημερινότητα των πολιτών και την ανάπτυξη της περιοχής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ