Στον Δήμο Βέλου – Βόχας: “Προτιμούμε να εργαζόμαστε και το νερό να φτάνει στις βρύσες σας, παρά να διαλαλούμε τις δράσεις μας”

“Μεγάλα έργα ζωής γίνονται για το νερό”  αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωσή της η “Νέα Πνοή” Δήμου Βέλου – Βόχας, η παράταξη του δημάρχου Θανάση Μανάβη και συνεχίζει: ” Υποσχεθήκαμε και δεν το έχουμε ξεχάσει ούτε μία στιγμή, ότι τον Ιούλιο, όλα τα σπίτια του δήμου, θα έχουν αξιοπρεπές νερό για το καλοκαίρι. Εργαζόμαστε μέρα και νύχτα για να το πετύχουμε αυτό και σιγά-σιγά, όλοι θα καταλαβαίνουν την διαφορά. Δεν κάνουμε ανακοινώσεις αλλά εκτελούμε έργα…που ούτε στην φαντασία δεν υπήρχαν!

Έργα ύδρευσης, που είναι υποδομή για τις επόμενες γενιές και θα εξασφαλίσουν 𝝢𝝚𝝚𝝨 πηγές υδροληψίας. Προτιμούμε να εργαζόμαστε και το νερό να φτάνει στις βρύσες σας, παρά να διαλαλούμε τις δράσεις μας. Αυτή την στιγμή τα έργα είναι στην κορύφωση τους, σε όλο τον δήμο Βέλου-Βόχας. Σύντομα θα πούμε περισσότερα αλλά και οι πολίτες θα καταλάβουν τι σημαίνει να δουλεύεις με σχέδιο και μεράκι για τον τόπο σου.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ