Βόρεια Τζαμαϊκα: Καρχαρίας κατασπάραξε ανήλικο ψαρά!

φωτο αρχείου

Άτυχος ήταν ένας νεαρός ψαράς από τη βόρεια Τζαμαϊκα, αφού η λατρεία του για το ψάρεμα του στοίχισε τη ζωή. Ψάρευε αμέριμνος, όταν ένας καρχαρίας  – τίγρης  του επιτέθηκε.

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ανήλικος ψαράς βρέθηκε κατακρεουργημένος,  με το κεφάλι του κομμένο και το χέρι να φέρει δαγκωματιές από τα σαγόνια του καρχαρία.

Ο 16χρονος λάτρευε να ψαρεύει, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του πατέρα του, που ανησυχούσε ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε το μοιραίο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο μαθητής γυμνασίου εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, ενώ βρισκόταν μόνος του στη θάλασσα. Έκανε  ψαροντούφεκο στην βόρεια περιοχή του νησιού, κοντά στη δημοφιλή τουριστική πόλη Μοντέγκο Μπέι.

Οι ψαράδες βρήκαν το πτώμα του ανήλικου ψαροντουφεκά ένα 24ωρο μετά την εξαφάνισή του, με τραύματα που συνάδουν με επίθεση καρχαρία, δήλωσε η αστυνομία.

Το ανατριχιαστικό είναι ότι ακόμα συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ανεύρεση της κομμένης κεφαλής του παιδιού, καθώς το πτώμα του ξεβράστηκε ακέφαλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ