Γαλλία: Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση του βιασμού μιας 72χρονης από δεκάδες άνδρες που ο σύζυγός της προσκαλούσε, αφού την νάρκωνε

Κάτι παραπάνω από σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει  σε ολόκληρο τον κόσμο η φρικτή υπόθεση βιασμού μιας γυναίκας από τον συνταξιούχο σύζυγό της που κατηγορείται ότι “στρατολόγησε” περισσότερους από 50 αγνώστους μέσω διαδικτύου για να βιάσουν την σύζυγό του στο σπίτι τους στην Προβηγκία, αφού την νάρκωνε.

Χθες ξεκίνησε η δίκη με την 72χρονη γυναίκα να είναι αναγκασμένη να παρακολουθήσει βίντεο από τους βιασμούς της από αγνώστους, ενώ εκείνη ήταν ναρκωμένη.

Ήταν μόλις κάποια από τα χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στο κινητό του επί 50 χρόνια συζύγου της.

Η άτυχη γυναίκα δήλωσε μεταξύ άλλων : «Αισθάνομαι βρώμικη, βεβηλωμένη, προδομένη»
Η αστυνομία ανακάλυψε περισσότερες από 20.000 φωτογραφίες και εικόνες της που κακοποιούνταν σεξουαλικά από συνολικά 72 αγνώστους – 50 από τους οποίους έχουν ταυτοποιηθεί και δικάζονται επίσης – καθώς βρισκόταν σε κώμα στο κρεβάτι έχοντας ναρκωθεί από τον σύζυγό της.

Για χρόνια έβλεπε την υγεία της να επιδεινώνεται, με την επιδεινούμενη απώλεια μνήμης να την κάνει να πιστεύει ότι έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ενώ πάλευε με μια αυξανόμενη πληθώρα γυναικολογικών προβλημάτων. (πηγή: in.gr ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ