Γιώργος Δέδες: “Τα λαϊκά εισοδήματα πλέον εξαντλούνται την τρίτη εβδομάδα κάθε μήνα..”

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Γιώργος Δέδες μας ενημερώνει σχετικά με τον σκοπό της επίσκεψης που πραγματοποίησε μαζί με κλιμάκιο του κόμματος, χθες το πρωϊ στη λαϊκή αγορά της Κορίνθου αλλά και την θέση του κόμματος απέναντι στα προβλήματα παραγωγών και καταναλωτών :

“Τη λαϊκή αγορά της Κορίνθου επισκεφθήκαμε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υποψήφιοι – υποψήφιες του ψηφοδελτίου. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους καταναλωτές, αλλά και τους παραγωγούς για το πρόβλημα της ακρίβειας που ταλανίζει τα λαϊκά νοικοκυριά και την οριακή κατάσταση των ίδιων των παραγωγών.

Υπάρχει αδήριτη ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης και ουσιαστική στήριξη των λαϊκών εισοδημάτων που πλέον εξαντλούνται την τρίτη εβδομάδα κάθε μήνα και οδηγούν τους πολίτες να ψωνίζουν τα άκρως απαραίτητα για να βγει η μέρα.

Παράλληλα με τη μεγάλη μείωση του τζίρου που καταγράφεται, οι παραγωγοί αντιμετωπίζουν και την εκτόξευση του κόστους παραγωγής λόγω της συνεχόμενης αύξησης των τιμών σε πρώτες ύλες, μεταφορά και ενέργεια, κατάσταση που οδηγεί χιλιάδες βιοπαλαιστές στα όρια της επιβίωσης.

Συνεχίζουμε να είμαστε σε διαρκή επαφή και επικοινωνία με όλο τον κόσμο, ακούμε τα προβλήματα και την αγωνία του. Παρουσιάζουμε παντού το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη διαφορετική προοπτική του τόπου μας. Ως εδώ με την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια. Με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή για την μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Περνάμε μπροστά !”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ