Γ. Ψυχογιός: “Η αλληλεγγύη και η συνεργασία είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Γιώργος Ψυχογιός, που βρέθηκε, από την πρώτες στιγμές στο μέτωπο της φωτιάς χθες στο Ξυλόκαστρο (τόπος καταγωγής του), παρακολουθώντας τις τεράστιες προσπάθειες των Πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεσή της, σήμερα δήλωσε:

“Η περιοχή του Ξυλοκάστρου πλήττεται από μια καταστροφική πυρκαγιά. Η κατάσταση είναι κρίσιμη, με τη φωτιά να έχει επεκταθεί σε μήκος περίπου 12 χιλιομέτρων, περνώντας μέσα από χωριά και προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε σπίτια και καλλιέργειες.

Η απώλεια των δύο συμπολιτών μας είναι μια τραγωδία που μας συγκλονίζει όλους. Η πολιτική προστασία και οι τοπικές αρχές πρέπει να είναι καλύτερα οργανωμένες για να προστατεύσουν τους πολίτες και τις περιουσίες τους. Είναι απαραίτητο να υπάρχει άμεση και αποτελεσματική συντονισμένη δράση, ώστε να μην αφήνονται οι άνθρωποι να σώζονται μόνοι τους.
Η ανάγκη για εναέρια μέσα και πυροσβεστικές δυνάμεις είναι επιτακτική. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι δυνάμεις που στέλνονται γνωρίζουν την περιοχή και τις ανάγκες της.
Η αλληλεγγύη και η συνεργασία είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ