Γ. Ψυχογιός: “Θα παλέψω για να μην επιτραπεί η απένταξη από το Ταμείο Ανάκαμψης το έργο της θωράκισης Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ύψους 25 εκατ. ευρώ”

Στο κανάλι της Βουλής και στην εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση» μίλησε ο Γιώργος Ψυχογιός. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ αναφέρθηκε στην αντιπλημμυρική προστασία, λέγοντας ότι απεντάσσεται από το Ταμείο Ανάκαμψης το έργο της θωράκισης Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ύψους 25 εκατ. ευρώ. “Και προσωπικά θα παλέψω για να μην επιτραπεί αυτό.” δήλωσε ο Βουλευτής. 

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: “Έχουμε ταχυδρομεία που κλείνουν σε απομακρυσμένες περιοχές, έχουμε το Νοσοκομείο που είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, το ΕΚΑΒ όπου χθες στη Νεμέα ένα παιδί κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του μετά από ατύχημα και τελικά σώθηκε την τελευταία στιγμή αλλάζοντας δυο Νοσοκομεία στην Αθήνα.”

“Θα πρέπει να δούμε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, όπως για παράδειγμα ότι η Κορινθία αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις στην παράλληλη στήριξη και στη γενική παιδεία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ