Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων: “Η 26η Σεπτεμβρίου αποτελεί ημέρα τιμής για τον τόπο μας. Χρόνια πολλά Περαχώρα! Χρόνια πολλά Ελλάδα!!”

Ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων γιορτάζει την επέτειο της ιστορικής μάχης της Περαχώρας και με αφορμή αυτό τον χθεσινό εορτασμό, με εκδηλώσεις, αναφέρει: “Η 26η Σεπτεμβρίου αποτελεί ημέρα τιμής για τον τόπο μας. Χρόνια πολλά Περαχώρα! Χρόνια πολλά Ελλάδα!!!
“Η απόφαση της Ελληνικής Πολιτείας, τον Δεκέμβριο του 2021, να ικανοποιήσει το έ𝛎𝛕𝛊𝛍𝛐 και 𝛅ί𝛋𝛂𝛊𝛐 αίτημα 𝚶𝚲𝛀𝚴 μας για την αναγνώριση της σπουδαίας συμβολής της στον Αγώνα του 1821 και την καταγραφή της στην εθνική Ιστορία με Προεδρικό Διάταγμα ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας, καταξίωσε τους αγώνες όλων των ανήσυχων ανθρώπων αυτού του τόπου που επί σειρά ετών εργάστηκαν με 𝛇ή𝛌𝛐 και 𝛑ά𝛉𝛐𝛓 για την ανάδειξη της ιστορίας μας και των αγώνων των προγόνων μας” ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων  Γιώργος Γκιώνης –

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ