Δεσμεύτηκε για την ανεπιφύλακτη υποστήριξη των ενεργειών του Ε.Κ.Κ. προς τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας ο υπ. Βουλευτής Γιώργος Δέδες

Στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ  Γιώργος Δέδες, πριν από λίγες ημέρες,  ενημερώθηκε ακόμα μία φορά από πρώτο χέρι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της εργασίας στην Κορινθία. 

“Μέσα στο μεσαιωνικό εργασιακό πλαίσιο που έχει διαμορφώσει τα τελευταία χρόνια η αντεργατική νομοθεσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικές τους ενώσεις δίνουν καθημερινό αγώνα για αξιοπρέπεια και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Η εγκατάλειψη κρίσιμων δομών στην Κορινθία, όπως η Επιθεώρηση Εργασίας (για όλο το νομό υπηρετεί μόνο ένας υπάλληλος) και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ΕΦΚΑ/ΙΚΑ/ΔΥΠΑ(ΟΑΕΔ) Κορίνθου, είναι ενδεικτικά της δραματικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί για εργαζόμενους και συνταξιούχους στην περιοχή μας.”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Δέδες, ενώ δεσμεύτηκε στα μέλη του Δ.Σ. για την ανεπιφύλακτη υποστήριξη των ενεργειών του Εργατικού Κέντρου προς τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των 39 εργαζομένων της Crown Hellas Can και “σε αυτό το πλαίσιο η παράταξή μας θα φέρει το θέμα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, για συζήτηση και ψήφισμα στήριξης της εργασιακής τους προοπτικής. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά το θέμα και θα συμβάλλουμε στη θετική για τους εργαζόμενους κατάληξή του.” τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Βουλευτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ