Υλικά συνταγής
- 1 κιλό αρνάκι, τεμαχισμένο σε μερίδες
- 12 αγκινάρες, καλά καθαρισμένες
- 1 κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Μισό γιαούρτι Family Φάγε
- 4 αυγά, χτυπημένα σε ομελέτα
- Λίγη ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Πρώτα βάζουμε σε ένα ταψί το αρνάκι.
Το λαδώνουμε, το αλατοπιπερώνουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε τη ρίγανη.
Κατόπιν το ψήνουμε στο φούρνο περίπου για 3/4 της ώρας.
Μετά, βάζουμε στο ταψί τις αγκινάρες και σ’ ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μέσα στο γιαούρτι.
Τέλος, περιχύνουμε με το μείγμα το αρνί και τις αγκινάρες και ψήνουμε για 3/4 της ώρας.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
- Για έξτρα γεύση μπορούμε να προσθέσουμε στο φαγητό μας και λίγο κόλιανδρο.
- Supersyntages.gr