Διεθνή διάκριση, με χρυσό βραβείο, του διαφημιστικού τηλεοπτικού σποτ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Διεθνή διάκριση, με χρυσό βραβείο, του διαφημιστικού τηλεοπτικού σποτ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου . Η διάκριση αυτή σίγουρα αποτελεί μία ακόμα επιβράβευση τής πολύ σοβαρής δουλειάς που επιτελείται από την περιφερειακή Αρχή στα θέματα της τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς μας.
Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης : «Η βράβευση αυτή σε παγκόσμιο επίπεδο αποδεικνύει παράλληλα ότι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα δεν απαιτεί πακτωλούς χρημάτων, αλλά μπορεί να επιτευχθεί μέσα από έξυπνες και ποιοτικές παραγωγές χαμηλού κόστους, όπως η βραβευθείσα.
Πέρα όμως από την διεθνή διάκριση που απέσπασε η συγκεκριμένη εξαιρετικά ποιοτική παραγωγή, θυμίζω ότι από τα πρώτα της βήματα κιόλας επαινέθηκε και προωθήθηκε από πολλούς -μεταξύ των οποίων και ο απερχόμενος Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.
Τέλος, επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, η παγκόσμια αναγνώριση της ποιότητας του τουριστικού σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποδεικνύει -με τον πλέον έγκυρο τρόπο- ότι όλες οι κριτικές και επικρίσεις που είχε δεχθεί η συγκεκριμένη παραγωγή ήταν τουλάχιστον κακότροπες”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ