Επίσκεψη και ενημέρωση για τις εργασίες στο κτίριο του Ειρηνοδικείου Δερβενίου, πραγματοποίησε ο Γιώργος Ψυχογιός. Ο Βουλευτής του νομού μας από τον ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ σε δήλωσή του τόνισε πως: “Το Ειρηνοδικείο Δερβενίου παραχωρήθηκε, από το ΤΑΙΠΕΔ που είχε μεταφερθεί για εκποίηση το 2012, στον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από παρεμβάσεις μας και ομόφωνο αίτημα του Δήμου, με το άρθρο 81 παρ.6 του Ν.4583/2018.
Οι εργασίες μετά από πολλά χρόνια καθυστέρηση προχωρούν, εμείς είμαστε εκεί για να παρακολουθούμε την ολοκλήρωσή τους και στη συνέχεια την χρήση του πάνω στις προτάσεις της Τοπικής Κοινότητας.
Για ένα Κέντρο έρευνας, θαλάσσιων μελετών και ανάδειξης της σημασίας του Κορινθιακού Κόλπου, σε συνεργασία με το ΕΛΚΕΘΕ, σημείο αναφοράς για το Νομό και την Πελοπόννησο.”
Αρχική Περισσότερες ειδήσεις Ενημερώθηκε για τις εργασίες στο Ειρηνοδικείου Δερβενίου ο Γιώργος Ψυχογιός