Μία μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, αφιερωμένη στο Κορινθιακό ελαιόλαδο και τις τέσσερις βασικές ποικιλίες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παρακολουθήσουν τις γευσιγνωσίες που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας , αφιερωμένες στο Κορινθιακό ελαιόλαδο σε συνεργασία με το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την συγχρηματοδότηση και τις προδιάγραφες του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (International Olive Council).
🌿 Στόχος των σεμιναρίων είναι:
-Η παρουσίαση των βασικών ποικιλιών Μανάκι, Μεγαρίτικη, Κορωνέικη και Κουτσουρελιά.
- Η γνωριμία με τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά τους.
- Η εξερεύνηση της γευσιγνωστικής ποικιλομορφίας.
- Η γαστρονομική αξιοποίηση στην τοπική κουζίνα.
Ημερομηνίες και ώρες σεμιναρίων:
Κρατήστε τη θέση σας με ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ελεύθερο networking στο τέλος κάθε σεμιναρίου.
Κρατήσεις:
Τετάρτη 13.12.23 | 12:00- 15:00μμ – προσανατολισμένο στην εστίαση – Arion Hotel στο Ξυλόκαστρο
https://www.eventbrite.com/e/763278254807?aff=oddtdtcreator
Τετάρτη 13.12.23 | 17:00- 20:00μμ – Arion Hotel στο Ξυλόκαστρο
https://www.eventbrite.com/e/763278976967?aff=oddtdtcreator
Πέμπτη 14.12.23 | 12:00- 15:00μμ – προσανατολισμένο στην εστίαση – Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2 Κόρινθος)
https://www.eventbrite.com/e/763276509587?aff=oddtdtcreator
Πέμπτη 14.12.23 | 17:00- 20:00μμ – Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2 Κόρινθος)
https://www.eventbrite.com/e/758907622127?aff=oddtdtcreator
Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί την μοναδικότητα του Κορινθιακού ελαιολάδου και να απολαύσουμε την γαστρονομική του αξία! Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 27410 24464 (937,924) https://www.korinthiacc.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%bf%cf%81%ce…/, αναφέρει στην πρόσκλησή του το Επιμελητήριο Κορινθίας.