Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Πάλης , με περισσότερους από 850 αθλητές από 35 χώρες στο Λουτράκι!

Από τις 11-18 Μαΐου 2024, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος διεξάγονται Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Πάλης , με περισσότερους από 850 αθλητές από 35 χώρες. Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 17:00.

Η  πόλη του Λουτρακίου υποδέχεται τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς για το άθλημα της πάλης, τα U15 European Wrestling & Grappling Championships.

11 – 12 Μαΐου, το 𝐔𝟏𝟓 𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐄𝐀𝐍 𝐆𝐑𝐀𝐏𝐏𝐋𝐈𝐍𝐆 𝐂𝐇𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐍𝐒𝐇𝐈𝐏 𝟐𝟎𝟐𝟒 (𝐆𝐏/𝐆𝐏 𝐆𝐢) φιλοξένησε περισσότερους από 150 αθλητές.

15 – 18 Μαΐου, το 𝐔𝟏𝟓 𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐄𝐀𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐍𝐒𝐇𝐈𝐏 𝟐𝟎𝟐𝟒 (𝐆𝐑/𝐅𝐒/𝐖𝐖) υποδέχεται πάνω από 700 νεαρούς παλαιστές από περισσότερες από 35 χώρες!

Και τα δύο πρωταθλήματα τελούν υπό την διοργάνωση της Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, με την συνεργασία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης.

▪ Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

▪ Φορέας υλοποίησης είναι το Sportcamp Loutraki.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος, ενώ οι αθλητές θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της πόλης και στις εγκαταστάσεις του Sportcamp.

Η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου στις 12:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Λουτρακίου.

“To Λουτράκι αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για τουρισμό όσο και για προγράμματα εκπαίδευσης και αθλητικών εκδηλώσεων όλο το χρόνο. Οι υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, παρέχουν σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές τις ιδανικές συνθήκες για αθλητικές προετοιμασίες και αθλητικές διοργανώσεις. Η πόλη έχει φιλοξενήσει αμέτρητα μεγάλα διεθνή, Ευρωπαϊκά και Μεσογειακά πρωταθλήματα και τουρνουά με απόλυτη επιτυχία. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές 👍” αναφέρει σε μήνυμά του ο Δήμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ