Ε𝞀𝝲𝝰𝞂𝞃ή𝞀𝝸𝝾 𝞆𝝾𝞀𝝾ύ στις 20 και 21 Ιουνίου στο Ξυλόκαστρο με τους “Αριστοναύτες”

Ε𝞀𝝲𝝰𝞂𝞃ή𝞀𝝸𝝾 𝞆𝝾𝞀𝝾ύ θα πραγματοποιηθεί στις 𝟮𝟬 & 𝟮𝟭 Ιουνίου, με τη Μαρία Κολιοπούλου 17:00 – 19:30, στο Θέατρο “Άγγελος Σικελιανός” στο Ξυλόκαστρο  για παιδιά, εφήβους, ενήλικες & άτομα 60+ ετών, στα πλαίσια του Φεστιβάλ “Αριστοναύτες” .
“Το διήμερο εργαστήριο χορού, με εισηγήτρια την χορογράφο και δασκάλα χορού Μαρία Κολιοπούλου, εστιάζει στη φετινή θεματική του Φεστιβάλ “Η Ελευθερία της Όρχησης” και αντλεί έμπνευση από τη θάλασσα, την αέναη κίνηση, τις διαφορετικές κατευθύνσεις και δυναμικές και τους τρόπους με τους οποίους αυτές μεταφράζονται στο σώμα μέσα από την τέχνη του χορού.
Η συμμετοχή στα εργαστήρια και στις εκπαιδευτικές δράσεις του Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 είναι δωρεάν με απαραίτητη προκράτηση.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στις παραπάνω δράσεις, μπορείτε να αποστείλετε μέιλ με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός συμμετεχόντων, ηλικίες συμμετεχόντων – παιδιά/ενήλικες) σημειώνοντας τις δράσεις για τις οποίες ενδιαφέρεστε (μία ή/και περισσότερες), στην ηλεκτρονική διεύθυνση aristonautes@animasyros.gr.
Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια και στις εκπαιδευτικές δράσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.” αναφέρει ο δήμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ