Ακολουθεί ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας που μας απεστάλη σήμερα:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, που έπειτα από πολύμηνη έρευνα προέβησαν στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που είχε διαπράξει πλήθος κλοπών. Συγκεκριμένα σε εκτεταμένη και επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση, σε καταυλισμό ROMA, με την συνδρομή των ειδικών ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. της Δ.Α.
Κορινθίας συνελήφθησαν 6 άτομα που είχαν διαπράξει μεγάλο αριθμό κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βέλου – Βόχας.
Οι συνάδελφοι μας, για άλλη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους, προσθέτοντας ακόμα μια μεγάλη επιτυχία στον καθημερινό αγώνα των αστυνομικών του Νομού μας για την πάταξη της εγκληματικότητας και στην τόνωση του αισθήματος ασφαλείας.
Επιτυχία η οποία αποδεικνύει περίτρανα στην Φυσική και Πολιτική Ηγεσία, πως από την έστω και μικρή ενίσχυση της Δ.Α. Κορινθίας, που ζητήσαμε στις συναντήσεις μας και μας δόθηκε η δυνατότητα να ενισχυθεί και η συγκεκριμένη Υπηρεσία, επιφέρει άμεσα και καθημερινά αποτελέσματα. Κατέστη πλέον σαφές πως επιβάλλεται η συνέχιση, αλλά και η αύξηση της ενίσχυσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δ.Α. Κορινθίας προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο καθημερινό τους έργο, αλλά και να επιφέρουν δραστική μείωση στην εγκληματικότητα.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 6944855958
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6937268307″