Η επιτυχία σκόρπισε υπερηφάνεια: Πρώτος μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων, στη 12η θέση της γενικής κατάταξης, του φετινού, ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ο Παναγιώτης Ρουστέμης (με συνοδηγό τον Χρ. Μπακλώρη)

Μεγάλη επιτυχία για την  Κορινθία στο φετινό ΕΚΟ Ράλυ Ακρόπολις , το οποίο όσο δυναμικά ξεκίνησε άλλο τόσο δυναμικά ολοκληρώθηκε , με την αγωνία να φθάνει στο κατακόρυφο για το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά από έναν θεαματικό αγώνα και ένα ξεχωριστό θέαμα, ειδικά στις ειδικές διαδρομές του Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων, ο συντοπίτης μας Παναγιώτης Ρουστέμης και ο συνοδηγός του Χρήστος Μπακλώρης, μετά από μια πολύ καλή προετοιμασία και με ψηλά το ηθικό, κατάφεραν να τερματίσουν σε πολύ καλή θέση. Με το Skoda Fabia RS Rally2 ο Παναγιώτης, μετά από σταθερά αξιόλογες επιδόσεις, ολοκλήρωσε πρώτος μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων, στη 12η θέση της γενικής κατάταξης, ακολουθούμενος από τον Ιορδάνη Σερδερίδη (Ford Puma Rally1) και τον Θέμη Χαλκιά (Renault Clio Rally3).

Μεγάλος νικητής της διοργάνωσης ο Βέλγος Thierry Neuville  με το Hyundai i20 N Rally1  αυξάνοντας τη διαφορά του με τον Ισπανό Dani Sordo να ανεβαίνει στην 2η θέση και τον Εσθονό Ott Tanak να συμπληρώνει το βάθρο.

Νικητής στην κατηγορία RC4 αναδείχθηκε ο Σάββας Λευκαδίτης (Peugeot 208 Rally4).

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2024 πρόσφερε και πάλι πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις στους χιλιάδες θεατές και επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά που δεν υπάρχουν προγνωστικά …και πως το Ράλλυ Ακρόπολις, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA!

Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα αλλά πρώτα από όλα στον Παναγιώτη Ρουστέμη και τον Χρήστο Μπακλώρη που οι κόποι τους ανταμείφθηκαν και μας έκαναν όλους Υπερήφανους! Και εις ανώτερα! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ