Η λειτουργία μόνιμου Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Σοφικό αλλά και στο Χιλιομόδι στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής Σταυρέλη. Θετική η πρώτη ανταπόκριση που βρήκε

Η λειτουργία μόνιμου Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Σοφικό αλλά και στο Χιλιομόδι , είναι στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής Σταυρέλη. Για το πρώτο, όπως ο δήμαρχος έχει ενημερώσει, πλησιάζει η ώρα.
Για τον λόγο αυτό πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες επίσκεψη στον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Θεόδωρο Βάγια στην Αθήνα. Του ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα της κανονικής λειτουργίας του ιδρυθέντος από το 2001 Πυροσβεστικού Κλιμακίου, το οποίο ουδέποτε λειτούργησε, όπως ανέφερε ο δήμαρχος χαρακτηριστικά.
Θετική ήταν η αρχική ανταπόκριση, όπως θετική ήταν και η παρέμβαση του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια. Στην ίδια συνάντηση ο Δήμαρχος ενημέρωσε και για την αναγκαιότητα ίδρυσης μόνιμου Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Χιλιομόδι.
“Υπομονή για τα απαιτούμενα της γραφειοκρατίας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για την προστασία των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος” δήλωσε ο κ. Σταυρέλης .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ