Η Μαριλένα Σούκουλη έμαθε τα μυστικά της Αγγειοπλαστικής & της Αγγειογραφίας στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου

Η Βουλευτής της Ν.Δ Μαριλένα Σούκουλη για ακόμη μια χρονιά βρέθηκε και σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Αρχαιολογίας, στον Αρχαιολογικό χώρο, στην Αρχαία Κόρινθο, εκεί όπου από το πρωί μαθαίνεται η τέχνη της Αγγειοπλαστικής και της Αγγειογραφίας. Μία εκδήλωση που  διοργάνωσε ο Σ.Ε.Α.Κ “Η Τριήρης” σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας.

“Απολαύσαμε τόσο την κα Μαρία Σκλήρη  και τον κο Δημήτρη Ρομαντζούκ που προσπάθησαν να μας μυήσουν στα μυστικά της αγγειογραφίας όσο και τον κο Φραντζέσκο Γιάννη που μας παρουσίασε διάφορες τεχνικές αγγειοπλαστικής. Κυρίαρχα όμως είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με την μοναδική ιστορική μας ταυτότητα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Σούκουλη και προσθέτει: “Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συμβάλουν στην διοργάνωση μιας πρωτοβουλίας – θεσμό πλέον, που μας επιτρέπει να εμπλουτίσουμε τις εμπειρικές γνώσεις για την πολιτισμική μας κληρονομιά”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ