Η συγκινητική προσφορά των εθελοντών στο Πρόγραμμα “Έξω μαζί” του Δήμου Κορινθίων

Την Δευτέρα 1η Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του προγράμματος “ΕΞΩ ΜΑΖΙ” παρουσία του Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη, ο οποίος σε δήλωσή του  αναφέρει: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελόντριες του προγράμματος ΕΞΩ ΜΑΖΙ.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες που υλοποιείται από το Δήμο αρκετά χρόνια τώρα με τη βοήθεια του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολίτικής, της Διευθύντριας των Κοινωνικών Υπηρεσιών αλλά και καταστηματαρχών εστίασης της Κορίνθου.
Η συμβολή των εθελοντριών είναι καθοριστική, όπως τόνισα στην τελετή λήξης του προγράμματος στην κατασκήνωση FREELAND Χιλιομοδίου.
Τους ευχαριστώ πολύ όλους για την προσφορά τους.”
Η γιορτή περιελάμβανε θεραπευτικό δημιουργικό πρόγραμμα, φαγητό, διασκέδαση και αναμνηστικά δωράκια στις εθελόντριες του προγράμματος.
Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος κος Τσάκωνας: ” Το “ΕΞΩ ΜΑΖΙ” είναι πρόγραμμα που έχει αγκαλιάσει τα παιδιά με αναπηρία υπό την σκέπη του Δήμου μας προωθώντας δράσεις συμπερίληψης και ανακούφισης των γονέων τους και λειτουργεί κάθε Πέμπτη 17.00 – 19.00 από Οκτώβριο έως Ιούνιο.
Θέλω να ευχαριστήσω τις εθελόντριες που χωρίς εκείνες δεν θα μπορούσε να υλοποιείται αυτό το πρόγραμμα. Τις 4 επιχειρήσεις της Κορίνθου που υποστηρίζουν τις δράσεις μας διαχρονικά και φυσικά την στυλοβάτη και εμπνεύστρια του προγράμματος κα Σπυροπούλου Αναστασία, Πρ/νη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορινθών για την επί 18 χρόνια υποστήριξη του “ΕΞΩ ΜΑΖΙ” .
Συνεχίζουμε δυναμικά και από Οκτώβριο δυναμώνουμε το “ΕΞΩ ΜΑΖΙ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ