Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα “Απόλλων” και την Ενεργειακή Κοινότητα θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης την Τετάρτη

δημαρχείο

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, & ώρα 20:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Λήψη απόφασης συμμετοχής του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης στην Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Πελοποννήσου (περιορισμένης ευθύνης) στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Απόλλων».- Τροποποίηση Προϋπολογισμού.

Καθορισμός εισφοράς μελών ΚΑΠΗ.

Καθορισμός ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ.

Καθορισμός εισφοράς για τις επιπλέον θέσεις στο ΚΔΑΠ του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.

Έγκριση δημοπράτησης για την συλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων σύμφωνα με το Π.Δ. 116/2004.

Σύσταση επιτροπής άρθρου 30ν.5056/23 για την άσκηση των αρμοδιοτήτων της καταργούμενης δημοτικής επιτροπής παιδείας του άρθρου 50 του ν.1566/1985(ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑ).

Σύσταση επιτροπής άρθρου 30ν.5056/23 για την άσκηση των αρμοδιοτήτων της καταργούμενης δημοτικής επιτροπής παιδείας του άρθρου 50 του ν.1566/1985(ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑ).

Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος.

Τροποποίηση Προϋπολογισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ».

Τροποποίηση Προϋπολογισμού για κάλυψη δαπανών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου.

Γενική – Τροποποίηση Προϋπολογισμού.

Επιχορήγηση αθλητικού συλλόγου «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ’».

Έγκριση συμμετοχής στο ΔΕΔΔΗΕ για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων σε υπάρχοντες στύλους στην Δημοτική Κοινότητα Άνω Τρικάλων.

Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου- εξόδου σε επιχείρηση στην Δημοτική Κοινότητα Γελινιατίκων.

Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου- εξόδου σε επιχείρηση στην Δημοτική Κοινότητα Γελινιατίκων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ