Η φλόγα της Επανάστασης του 1821 παρουσιάστηκε χθες για πρώτη φορά, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου

“1821, η φλόγα της Επανάστασης” , η παραγωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία , το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του Μανούσου Μανουσάκη παρουσιάστηκε χθες για πρώτη φορά στην Κόρινθο , στο Δημοτικό Θέατρο . Στην παρουσίαση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων (αρμόδιος Ερευνας και Τεχνολογίας) Χρίστος Δήμας, Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς και ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, οι Αντιπεριφερειάρχες Αθηνά Κόρκα, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρης Βυτινιώτης και Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσος Γκιολής, ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, αυτοδιοικητικοί, καθώς και ο σκηνοθέτης Μ. Μανουσάκης.
Το πρόγραμμα των προβολών στις υπόλοιπες πόλεις της Περιφέρειας θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα, την Δευτέρα 14 Μαρτίου στο Ναύπλιο (Βουλευτικό στις 7 το απόγευμα), την Τετάρτη 16 του μήνα στην Σπάρτη (κινηματογράφος Cine Center στις 7 το απόγευμα) και την Παρασκευή 18 Μαρτίου στο Αργος (αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” στις 7 το απόγευμα).
Οι προβολές θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 21 του μήνα στην Καλαμάτα (αμφιθέατρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” του Εργατικού Κέντρου στις 7 το απόγευμα) και την Παρασκευή 25 Μαρτίου στην Τρίπολη (κινηματογράφος CineVille στις 7 το απόγευμα).
Σε όλες τις προβολές η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα -δηλαδή είσοδος μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ