Κάθισε στο πιάνο και έπαιξε μία μελωδία του Μάνου Χατζηδάκι, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός που επισκέφθηκε το “Καλογεροπούλειο” Ίδρυμα στην Κόρινθο

To “Καλογεροπούλειο” Ίδρυμα επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους του δηλώνοντας τη στήριξη της Περιφέρειας στο έργο του και τον πολιτισμό . Το Ίδρυμα αναφέρει για την επίσκεψη αυτή: 

“Είχαμε την χαρά σήμερα να υποδεχθούμε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου  κύριο Δημήτριο Πτωχό στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα.

Ξεναγήθηκε  σε όλους τους χώρους, αφού τον ευχαριστήσαμε  θερμά, για την πολύτιμη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις δράσεις μας,  για τους μαθητές μας, για τους ζωγραφικούς πίνακες, για τα κτήρια και την ιστορία τους και αφού  έγραψε αυτό το υπέροχο σημείωμα στο βιβλίο  εντυπώσεων, αποχώρησε υποσχόμενος πως είναι δίπλα μας.

Κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι η άνεση με την οποία κάθισε στο πιάνο και έπαιξε μία μελωδία του  Χατζηδάκι.

Τεχνοκράτης με μουσική Παιδεία!

Η κυρία του Πολιτισμού της Περιφέρειας Αθηνά Κόρκα γνωρίζοντας από κοντά την ιστορία του Καλογεροπούλειου τον ενημέρωνε και αυτή για τον ρόλο που παίζει  το Ίδρυμα στα πολιτιστικά της Περιφέρειας.

Τέλος οι Σύμβουλοι Σωτήρης Μουρίκης και Μάρκος  Λέγγας έδειξαν μεγάλο  ενδιαφέρον για  το Καλογεροπούλειο.

Ο Σύμβουλος κύριος Σπύρος Ζαχαριάς παρακολουθούσε ευχαριστημένος αφού έχει συμβάλει και αυτός από την θέση του υπεύθυνου Πολιτισμού του Δήμου Κορινθίων στην επιτυχή πορεία  .

Άπαντες υποσχέθηκαν πως θα είναι δίπλα στο Παιδαγωγικό έργο του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος.

Εις το επανιδείν  αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχα και κ.κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ